17/5/09

Marxa Cicloturista les Goges

Cronica de la marxa cicloturista les Goges.

Sort que es una marcha ciclotusita, es a dir un anar fent sense presens i contemplant els bonics paratjes que ens depara les zones del Pla de l'Estany, la Garrotxa, l'Alt Empordà i el Ripolles, doncs sort que es cicloturista, perqué la sortida ha sigut brutal, pur estil caixa Girona, perque ens entengue'm. Apretant apretant mes no puger, rapidament els socis impulsos participants com en Wolf, l'Amat o en Javi s'han escapat i ha sigut impossible de seguir-los. Aixi que m'he centrat a seguir un altre grup d'Impulsos, en format per en Joan Coll i en Nil.

Les primeres poblacions han pasat volant, Melianta, Foncoberta, Vilavenut o Ganillers..... un na fent fins arribar al primer habituallament allà al km 40 a Navata, no m'he aturat i d'aqui a comensar a pujar Alt de Segueró que sincerament m'ha decepcionat una mica, ja que em pensava que pujaria molt mes. Aquí he pujat molt més rapid que en Joan i en Nil i hem quedat amb ells que els esperaria a l'habituallament de Beuda, ja de vaixada direcció a Beuda, un nano s'ha fotut un pinyo del 15, degut vasicament a la baixada tan dolenta que hi ha i l'esfalt ple de grevilla.
Besalú, Argelager i Tortellà, han sigut les seguents poblacions a passar, a partir de Montagut, en Joan s'ha quedat un pel despenjat i jo al arribar a Castellfollit de la Roca també, resultat, rosar en solitari fins arribar a Olot, n'hi havia un bon fart.

Pujada al Volcà de Santa Margarida, en solitari i anant atrapant cadaver que anava deixant enderrera fins que he trobat a en Nil a l'abituallament de Santa Pau al cim. Ell ha marxat primer i despres ha arribat en Joan quant jo ja marxava.

Bona nit i tapet fins a Banyoles un altre cop en solitari i de vaixada, es a dir aqui el cadaver era jo jajajaja. Arrivada pasant per el costat de l'estany de Banyoles amb un temps de 5 h i 12 minuts, no esta mal, amb 133km a les cames, no he tingut males sensacions i he anat be i m'he sentit comode en tota la marxa, potser no he fet la volta llarga, pero aixi tindre un alicient nou per tornar-hi l'any vinent.

I recordar a tots els que es riuen de mi, que nomes fa 2 mesos que vaig en bici de carretara i que m'ho agafo en calma i mica en mica anar fent km i rondant, em falta molt per apendre, jo sempre he anat amb la de BTT i el cambi es nota molt. Encara no se a on esta el meu limit, i ho he pagat ja 2 vegades, pero un servidor es novato i mes quant ets jove que et vols menjar el mon. No em se estar quiet quant trobo una pujada llarga, quant mes llarga i dura es millor, amb mes força i mes rapidament la intento pujar. Amb aquesta regla de 3 de les pujades convinat amb la falta de costum de beure i mejar sobre la bici es comberteix en una pajarilla o mitja pajara o com jo li dic, s'ha m'han acabat les piles i a si despres a passar miseria fins al final.

La setmana que bé, si tot va be, tornare a fer caixa girona, aquest cop a Tossa de Mar, que des que no em vaig presentar a Figueres he vaixat 7 posicions a la classificació d'esplais quedant en el lloc 16 de la general. També m'agraderia anar a Terra de l'Aigua, pero segurament la deixere per l'any que bé. A més a Tossa m'han comentat que el circuit fa molta pujada, justament com a mi m'agrada.

Que acabeu de passar un bon diumenge.
El rei de les escales.

1 comentari:

mexicanita ha dit...

hOLaaa
como te vaa..

a ver sii te acuerdas
de vos...

=) mexicanita.

CyN..