29/8/08

Més humor sobre 2 rodes

28/8/08

Humor futbolistic

26/8/08

Inici nova temporada

Hola aficionats i aficionades al ciclisme en general, el rei dels pedals perdò, de les escales torna a partir del mes de setembre. Com heu pogut observat he canviat el nom del blog, ja que ho vaig posar en sorteig i vau ser vosaltres qui vareu elegir aquest nom.
He de dir que he estat un temps sense entrenar, degut basicament al treball diari, peró a partir del primer de setembre torno a agafar el ritme de competició. Desprès de la experiencia que vaig obtenir l'any passat, aquest any el meu gran objectiu serà la superacio del nombre màxim de nini reptes possibles, actualment en tinc pensats cap a trenta més o menys.
Avans de explicar com portare els entrenaments i de parlar de mini reptes antics i nous, vui fer constancia del gran Tour de frança que va fer el meu equip preferit el Team CSC-Saxo banc. Van guanyar en la general per equips, en la de individual amb Carlos Sastre al capdevant i sobretot en la de joves amb un gran Andy Schleck, també sense oblidar actuacions com les den Frank Schleck i en Fabian Cancellara que van estar perfectes. També a destacar la actuació fosca per perfecte fent de gragari de luxe de Stwuart O'Grady i la victoria etapa 11 - Lannemezan Foix 167.5 km de el danés Arveshen.
I també sense deixar el tema, en els JJOO de Pekin Fabian Cancellara va ser or en ciclisme modelitat de contrerellotge la seva gran especialitat.
El Team CSC per sort ha trobat el suport de Saxo Banc, una empresa finencera que ajudara a l'equip a seguir endavant.
Tornant a el rei de les escales, es a dir a mi, aquest any m'he plentajat de superar un mini repte cada 2 caps de setmana. Si i ajuntant-los amb els que ja tenia pensats m'hen han sortit cap a trenta, que jo mateix o una ma inocent sortejerà i decidirà quin es el meu proper mini repte.
Llista de reptes Antics:
- Maratò BTT
- Maratò Spinning
- El dia de les escales
- La unio de les 4 muntanyes
- Footing Maniacs
Llista de reptes nous:
- Duatlò Montgrí
- 10 pujades a la Muntanya Gran
- 10 pujades al Rocamaura
- Footing Maniacs a la platja
- 4 hores Als Àngels
- Les 6 contrarellotgues
- Santa Caterina-El Castell
- 10 pujades a la Muntanya de Gualta
- Ruta clàssica; amb excés de pes
- Muntgò-Els Àngels-Muntgò
- La ruta d'en "Met"
- Un dia a les Dunes
- La ruta dels 3 Pergamins
- La titan Desert a l'Estartit
- Sant Martí Vell-Els Àngels
- Duatlò Muntanyà de Fitó
- El Pentàgon
- La gran pujada a Rocacorba
- Venvinguts a Cala Calella
- La pujada de Sant Pere de Rodes
- Els 100 km de l'Empordà
- Visite'm la Mare de Déu de la Salut
- La supergincana
- Prohibit el primer plat
Si algu te una ideea més, que no ho dubti a escriurem un e-mail a la adresa alesi_fisichella@hotmail.com
Esteu tots convidats a participar als meus mini reptes. Jo dire al meu blog l'hora i ell lloc de sortida i qui si vulgui apuntar només ha de fer que venir. Tambè segurament no enteneu els mini reptes amb el titul nomès, jo cada cop que surti un mini repte nou, l'explicare pas a pas tot el que hem de fer per superar-lo, ni h'an de mes fàcils i de més dificils...
Ara a posar-se en forma de cara a superar el primer mini repte, el dia14 de setembre es fara el primer sorteig, tots entreran al bombo. Molta sort a tots.
Hos saluda cordialment:
El rei de les escales