21/5/08

El team CSC, el millor equip cicliste a per el tour 2008

Presentació en no se quina prova del meu equip cicliste favorit el team CSC. Si escolteu atents podreu apreciar alguns noms, jo almenys en distingueixo entre 7 i vuit, haveure quants sou capaços vosaltres de dirmen tots els corredors que anuncien. Dir que aquest any serà l'ultim que el CSC petrocinara aquest equip i m'alauradament aquests magnifics corredors s'hauran de buscar un altre equip. Molta sort al tour nois!

El rei dels pedals

15/5/08

Shinichi ens resumeix el pasat GP de Turquia

By Shinichi

13/5/08

Entrenament 13/05/08

Avui disposava de poc temps, i aquest es el resultat dels entrenaments realitzats avui:

- 1 hora spinning
- 900 escales

Pel que fa a demà, si tinc temps vui realitzar un total de 1600 escales si puc i fer alguna cosa de spinning docs tambè.
Ja s'acosta l'estiu i això voli dir que no tindre tant de temps per entrenar ja que tenim negoci a la costa, pero seguiré entrenant i esperant que arribi el mes de setembre per tornar a estar al 100x100.
Us saluda cordialment,
El rei dels pedals

6/5/08

Una mica de tot i no gaire de res

Els entrenaments d'avui han sigut els seguents: i els titulot així perqué és el que he fet, una mica de tot i no gaire de res.
- 1 hora de foting
- 1000 Escales
- 30 min Spinning
- 30 min gym peses.
Mica en mica ja vaig recuperant el ritme d'escales que portava avans del pont de maig. Avui he acabat una mica cançat pero content del treball realitzat.
Des d'aqui desitjo molta sort els que demà o per avui feu els examens de la prova d'acces als cicles formatius de grau mitjà o superior, jo hi vaig passar durant 3 anys i és realment dur el que pateixes. Molta sort a tots!
Demà entrenament de nou al gym, acumpenyat del meu amic Gerard Cobos, un dels meus deixebles per fer 2 seccions d'spinning.
Fins demà.
El rei dels pedals

5/5/08

PORT AVENTURA, impresionant

Hola aficionats i aficionades i simpatitzan del rei dels pedals, avui dia de descans, basicament perque tinc el cos una mica destrosat. Ahir vaig estar voltant per Port Aventura i anaven corrents de una atracció a l'altre, que si Dragon Khan (que em va marejar), que si Stampida, que si TutukiSplhas, que si Huracán Kondor (us jurò que aqui no hi torno a pujar), que si el Furios Baco.... vaig acabar amb l'esquema i les espatlles destrossades.
Si voleu emocions fortes pujeu al Huracán Kondor, es increible, no se quants metres de caiguda lliure son, pero és una bona terapia per a cardiacs i gent que tingui vertic.
El Dragon Khan, em va deixar fora de combat molt rapidament, em vaig marejar i sort que despres vaig anar a dinar. Atraccions com Stampida, TutukiSplash, SeaOdysea, Rio Bravo o rapids, i els famosos troncs o Mistic River van ser les que vaig pujar.
Ens ho vam passar molt bé, llàstima de la vaga de trens dels incompetents de la renfe. A les 5 sortiem del parc i vam arribar a bcn a les 10 i mitja i no teniem mes tens fins a Flaçà, al final varem haver de llogar un taxi. A la 1 i mitja arrivabem a casa. Realmet indignant.


Demà entrenament a les escales, intentant arribar a les 2000 escales si es possible i el temps ho permet, gracies a tots els que segiu el blog.

El rei dels pedals.

El famos Dragon Khan