1/4/08

Els deixebles de l'Stuwart

Aficionats i aficionades a la bicicleta!!
Retorn a els entrenaments aquesta setmana, amb un ull posat al primer mini repte la pujada dels Àngels, prevista per aquest proxim dissabte.
Avui he realitzar un total de 1200 escales i una classe d'spinning amb profe inclos. Els alumnes o deixembles de la classe han sigut els seguents:

- En Javi: Treballa de guardia civil, sol sortir sobin amb bici, tot i que mai ho fa molt seriosament o aixo diu ell.
- L'Alex: Un gran amic, vingut de Barcelona, es un bon aficionat a la bicicleta i sol realitzar totes les sortides BTT amb el club ciclista Montgrí. Potser m'acompanya a fer el cim dels Àngels aquest dissabte.
-L'Alfredo: Te una botiga d'electrodomestics a la avinguda de Grècia de l'Estartit. Sempre està d'humor i sempre en te alguna per dir. Es dedica a fer spinning peque diu que quant acaba se sent millor amb ell màteix.
- La Montse: Es la dona de l'Alfredo, és mes seriosa que ell, sòl criticar-lo durant la sessió diguent-li que ha de apretar més.
- En Miguelito: Es un municipal del poble, és molt bona persona. No pot fer gaire spinning ja que té mal al genoll i segurament l'hauran de operar.
I finalmet:
- Un servidor: Més conegut com a rei dels pedals.

És mes divertit fer les classes amb més gent ja que passen més ràpides. Demà de nou entrenament al GYM Centremar. Més escales i bicicleta pensant ja en els Àngels. A per cert, la primera setmana blanca de spinning ja te data: Serà del 14 al 20 d'abril, set dies que intentare fer un total de 20 hores sobre la bici de spinning amb un promig de 3 hores diaries.
Us saluda cordialment:
El rei dels pedals

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets una maquina!!!!

Anònim ha dit...

holaa mi amor!! TE AMO MUCHISIMO,,, Y ESTE DIA AUN MAS

Mariona ha dit...

Eii Lluís, he descobert el teu blog a través del de l'Amat. Encantada de coneixe't i aniré seguint la teva evolució!

PD: M'ha cridat l'atenció això de les escales, és cert que puges escales com a entrenament?

Jaume Sala ha dit...

ei rei estas apunt per dema la pujada els angeles?
jo si.
avui me he fet un blog http://metsalapimpam.blogspot.com/

Lluís Barbosa ha dit...

Quin krak en met! dema els angels a tope! quins nervis