31/3/08

Gran sortida BTT aquest diumenge


Ruta cronometrada per la zona de la muntanya del Montgrí.
Aficionats i aficionades a les dues rodes, ahir el rei del pedals i uns amics varem anar a fer una ruta BTT per la zona de la muntanya del Montgrí. En Kram, en Met i jo vam fer diferents zones cronometrades per tal de saber i apuntar el temps que realitzéssim.
El primer escull del dia, va ser el circuit Btt caixa de Girona que va organitzar el C.C. Baix Ter per la zona de la muntanya del Montgrí. Va ser un circuit curt però molt variat. Desprès pujada de les escoles Sant Miquel fins arribar al desens del Pedrigolet. Primera corno a la zona de les dunes pujant per el refugi. Segona crono a la zona de la baixada d’en Ferran, tercera crono a la pujada d'en Ferran. Quarta crono baixada de les dunes. Cinquena crono pujada Rocamaura-Pixadeiro zona oest. Sisena crono vaixada Rocamaura-Pixadeiro zona oest. També vam apuntar les velocitats màximes. Aquí les classificacions:

Velocitat màx.:

1- Lluís: 61.3

2- Kram: 59.0


Dunes refugi pujant:

1- Met: 6.07

2- Lluís: 6.15


Baixada Ferran:

1- Kram: 4.04

2- Met: 4.35

3- Lluís: 4.35


Pujada Ferran:

1- Met: 6.12

2- Lluís: 6.27


Baixada les Dunes:

1- Kram: 4.29

2- Lluís: 4.40


Pujada Rocamaura-Pixadeiro (oest):

1- Met: 9.24


Baixada rocamaura-pixadeiro (oest):

1- kram: 2.20

2- Lluís: 2.21

I per acabar el dia, en Rafa, un amic den Kram va portar la seva bici marin de desens i es va posar a el cap que volia baixar les 316 escales que solo anar a entrenar jo. Nosaltres no ens ho creiem i vam decidir portar-lo allà, pensant que quant ho veies diria que no ho vol fer-ho. Però res d’això, decidit ho va baixar-ho tot i ens va donar una lliçó a tots: No hi ha res impossible, tot es proposar-so.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, mol wapa la sortida del diumenge, l proxim a tornari... jejeje... Ara t'has de proposar penjar les fotos... a més dels cronos en un apartat de la dreta! Res es impossible! Ja ho diu en Messi: "impossible is noting" o algu així... jejeje!
Cram