30/3/08

Avui soc el rei de les escales

Tarda lliure per el rei dels pedals avui, per lo tant, m'he decidit anar a fer un mini entrenament previ a la sortida btt de demà. Bé, mini entrenament no se si ho era, pero al resultat final ha sigut de 2100 escales, i em quedo a només 400 per arribar a les 10000. Anar pujamt escales!
L'entrenament previst per demà era anar a la cadena de fitò, pero degut a que hi fan una carrera l'anomenada "conca del darò" no hi podrem anar ja que ens trobariem els camins tallats. Dema ruta btt per la zona del Montgrí i les muntanyes que envolten l'Estartit.
Confirmat el mini repte la pujada dels Àngels per el dissapte dia 5 d'abril, sortida a la sala polivalent de Corçà, a partir de les 4 i mitja de la tarda, tots els que hos hi volgeu apuntar només hos hi heu de presentar i sereu benvinguts.

Classificacions proxim mini repte:
1- Unió 4 muntanyes
2- Maratò BTT
3- Maratò Spinning
4- Dia de les escales
5- Footing-maniacs

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei espero una aktualitzacio currada del blog de la sortida btt d avui!!! jejeje... joder kom kanvia les estadistikes dels minireptes, jo em deklaro votador del marato btt, a patir!!! o tal kom diu akell xinu kudeiro: al turron!!! jejeje... Vinga makina fins l setmana ke b, aketa a mulat un munt, segurament konfirmat ke tare al teu minirepte als angels enkara ke nomes a la baixada... jejeje!!!
Cram