10/3/08

El primer mini repte, va agafant color


Hola a tots els internautes fans del rei dels pedals, avui aprofitant que tenia classe a Monells, he arribat una mica avanç per tal d’estudiar una mica el meu primer mini repte per desprès de setmana santa: La pujada dels Àngels. Encara no se si serà el següent cap de setmana desprès de setmana santa o el següent, tot d'apent de els volums d’entrenament que realitzi durant la setmana santa.
Docs si, avui he fet la ruta (en cotxe) que faré per tal d’arribar al cim de la muntanya dels Àngels, que te aproximadament uns 1000 metres. Segurament molts aficionats a la bici os esteu rient de mi, però he de dir que mai havia intentar escalar una muntanya tant alta i no se quines sensacions tindre, potser l’acabo sobrat o potser m’he de retirar a mig camí. El lloc de sortida, si no hi ha canvis de ultima hora, serà a la sala municipal de Corçà. La ruta te forces repexons fins a la pujada dels Àngels, i passarem les següents poblacions: Corçà - Cruïlles - Monells - Veinat de Sies - Madremanya - Pujada dels Àngels i retorn pel mateix camí fins a Corçà. La carretera es força estreta i no disposa de borals, però no és massa transitada per sort, però el dia del repte, al ser diumenge hi haurà mes volum de vehicles.
I per que fa els entrenaments d’avui: 1 hora i 30 minuts d'spinning, i 45 minuts de foting a la cinta del gym. L'spinning avui s’ha m’ha entrebesat una mica, ja que feia poc havia menjat i sentia com mareig, però al final m’ha passat i ho he acabat bé.
Pel que fa a demà, entrenament de qualitat, amb escales, peses i alguna cosa d'spinnigs, fins demà seguidors del rei dels pedals.
El rei dels pedals

El santuari dels Àngels a la espera de ser coronat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hei lluis màquina, els Àngels son molt durs ja veuras, jo hi he anat 1 cop i vaig flipar! Molta sort.

Anònim ha dit...

Ep neng... ke tal va tot? Ja vex ke tu as agafat n serio aixo del mini repte... xke mira k agafar l kotxa i ana a veure l rekorregut... vingen d tu s dificil d kreure.. XD
Weno ja parlarem... winga vax a fe uns treballs x dma!!! K vagi b...
Cram